Serviciile noastre

Prima pagina > Serviciile noastre

Zmeura proaspata este o sursa excelenta de vitamina C, care este, de asemenea, un puternic antioxidant natural, are un conținut scăzut de calorii și grăsimi iar cu toate acestea, este o sursă bogată de fibre dietetice și antioxidanți. Aceasta conține deasemenea vitamine antioxidante precum vitamina A, vitamina E, grupul complex de vitamine B și vitamina K și acid folic. Astfel că recomandăm consumul de zmeură proaspătă.

Plantația noastră de zmeura se întinde pe o suprafață de aproximativ 1 hectar în solarii. Suntem certificați în agricultură ecologică astfel că nu folosim în procesul de creștere a acesteia fertilizanți, pesticide de sinteză, hormoni, antibiotice, stimulatori sau regulatori de creștere!

Alunele de pădure conțin substanțe active importante, precum calciu, fosfor, magneziu, potasiu și fier, cât și vitamine fiind foarte nutritive și cu o valoare energetică mare.

Acestea sunt de asemenea o sursă excelentă de vitamina E, care ajută organismul să lupte contra îmbătrânirii și a bolilor. Fiind bogate in elemente care îmbunătățesc funcția cerebrală și pe cea cognitivă acestea stimulează funcția creierului. Astfel recomandăm consumul de alune de pădure proaspete.

Plantația noastră de alune ecologice se întinde pe o suprafață de aproximativ 5 hectare. Suntem certificați în agricultură ecologică astfel că nu folosim în procesul de creștere a acestora fertilizanți, pesticide de sinteză, hormoni, antibiotice, stimulatori sau regulatori de creștere!

ÎN CURÂND

Aceasta este o altă provocare pe care dorim să o experimentăm, aici vom produce ceea ce creativitatea ne va permite dulcețuri, sucuri, unturi de alune, alune învelite în diferite cruste toate 100% naturale și ecologice.