Povestea noastra

Prima pagina > Povestea noastra

Respectăm, iubim și protejăm natura

E crezul de la care am pornit în această aventură minunată. Am ales populara pentru senzația unică de libertate și puterea de a produce cea mai sigură și sănătoasă hrană atât pentru noi cât și pentru cei ce vor duce mai departe visul nostru.

 

De ce ne-am îndreptat către cultura organică?

Organic nu înseamnă doar evitarea folosirii produselor de sinteză chimică (pesticide, erbicide). Este o activitate mult mai interesantă, provocatoare și satisfăcătoare.


În cultura organică folosim căi de a promova un mediul de cultură complet, sănătos, productiv și durabil.


Fără îndoială, conexiunea cu natura îți face bine, indiferent de spațiul cultivat. Aerul curat și activitatea fizică îți îmbunătățește sănătatea.


Plăcerea de a observa natura și bucuria succesului culturii ajută la îmbunătățirea stării de bine. Alegând să cultivam organic avem câteva beneficii suplimentare: susținem mediul natural prin respectarea și conectarea cu natura, ne bucuram de fructe care ne asigura o alimentație sănătoasă.

Fabrica de procesare

Aceasta este o altă provocare pe care dorim să o experimentăm, aici vom produce ceea ce creativitatea ne va permite dulcețuri, sucuri, unturi de alune, alune învelite în diferite cruste toate 100% naturale și ecologice.

Suntem tineri, pozitivi, energici, ambițioși și foarte hotărâți să dăm viață acestora, având în același timp grijă de tot ce ne înconjoară!
Aici e locul unde vom crește fructe cu dragoste!