16 noiembrie 2022 Comentarii

Bucuria unei zile ploioase… :)

padure safala

 

A trecut ceva timp de când nu am mi-am mai așternut gândurile, au fost zile în care timpul parcă a alergat prea repede 😊dar se întrevede iarna și din nou vom încetini ritmul!

A fost primul an în care am cultivat zmeură ecologică și am bucurat atâția pofticioși mici și mari, suntem recunoscători pentru fiecare comandă pe care am livrat-o și pentru fiecare gând și cuvânt de apreciere pe care l-ați trimis către noi!

În luna mai am plantat micuțele răsaduri, le-am udat în fiecare zi și le-am ingrijit cu dragoste, așteptând ziua în care vor fructifica. Nu știam la ce să ne așteptăm dar credința că facem o trebă bună exista! Ne-ați confirmat-o dumneavostră, cei ce ne-ați fost clienți.

Aparitia primelor fructe coapte ne-a surprins la sfârșitul lunii iulie, când am început să vedem în zare câteva bobițe roșii. Soiul Polonez a fost cel care a intrat pe rod primul, a urmat Delniwa în câmp iar când am început să ne bucurăm de sosirea toamnei, la sfârșit de septembrie, soiul Enrosadira a fructificat și el. Astăzi 16 noiembrie încă strângem zmeură proaspătă cu bucurie și recunoștință!

Se pare însă că vremea ploioasă s-a instalat confortabil și nu va mai pleca prea curând de la noi. M-am trezit în sunet de ploaie în această dimineață. Am ascultat foșnetul acela al picurilor. Mi-am golit mintea și am ascultat. Aveam nevoie de asta… Am realizat ce minunat e Universul și cum toate lucrurile se întâmplă atunci când trebuie!

 

Va doresc pace în suflet! Să ne bucurăm de ceea ce este zi de zi!

Oana G.

 

Facebook Comments Box